Coach 2toDrive

Met 2toDrive kunnen 17-jarigen rijervaring opdoen onder begeleiding van een coach. Voor beginnende bestuurders kan het vanwege een gebrekkige rijervaring lastig zijn om bepaalde verkeerssituaties in te schatten. De coach is er om in dit soort situaties te helpen.

2toDrivers kiezen zelf wie hun coaches worden. Dit mogen er minimaal 1 en maximaal 5 zijn. Een coach moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een Nederlands autorijbewijs en minimaal 27 jaar oud zijn. Coaches melden zich gratis aan via de website van de RDW met hun DigID en burgerservicenummer. Zodra alle coaches geregistreerd zijn kunnen 2toDrivers een begeleiderspas aanvragen. Op deze pas komen de namen van de gekozen coaches te staan. Na het inloggen vult de coach het BSN nummer van de jongere in. De RDW controleert alle gegevens en of de coach aan alle eisen voldoet. De coach 2todrive krijgt via de e-mail bericht wanneer zijn aanvraag is goedgekeurd.

 

Aanmelden als coach

Pas wanneer alle coaches zich aangemeld hebben kan de jongere de begeleiderspas aanvragen via deze pagina.

 

 

Voor vragen over het aanmelden als coach of de begeleiderspas, kan men contact opnemen met de RDW via begeleiderspas@rdw.nl of 0900-0739. Nog geen DigiD? Klik dan hier.

coach 2todrive